lørdag den 19. juni 2010

Danmark: hjemlandet for dyr og ensformig neglelak

Til at begynde med vil jeg lige sige at jeg elsker så mange ting ved Danmark, at jeg godt føler at jeg kan tillade mig at komme med lidt uskyldig (men konstruktiv) kritik.

Jeg har to punkter jeg gerne ville ændre ved neglelakken i Danmark, hvis jeg havde mulighed for det.

1. Prisen. Hvorfor søren skal neglelak være så dyrt i Danmark? Jeg ved godt at der selvfølgelig skal være et marked for det, for at butikkerne kan købe en stor mængde hjem, og dermed sælge dem billigere. Men alligevel irriterer det mig, at der er så få billige mærker herhjemme, især i forhold til USA. Og de få mærker, som vi kan få, som er bilige i USA (f.eks. Essie) koster 125 kr!2. Farveudvalget. Rød, pink, nudes, et pift af orange, lilla, grøn og blå her og der. I finishes som creme og shimmer. Dog er der begyndt at komme lidt flere farver i den aqua/mint-farvede skala, men det er stadig ikke nok, IMO. Dernæst også neglelakkernes finish. Vi har creme, shimmer og glimmer. Hvor er flakies? Jellies? Og Holografiske? Jeg har set enkelte holografiske, men ingen rigtige flakies. Chanel havde en kollektion for et par år siden, hvor der var jellies, men det er også det.


Hvor er jeg glad for at jeg har ebay og diverse netshops!


Her er to billeder der inspirerer mig meget:

1 kommentar:

  1. Enig :( dog har Gosh en del lækre farver efterhånden og depend. men jeg synes det er alt for dyrt at give 20-25 kr. for så lidt.. har i øvrigt fikset link til dig da jeg lige opdagede du har et link til mig :)

    SvarSlet