tirsdag den 2. februar 2010

Hvorfor neglelak? Og hvilke neglelak?

Jeg indrømmer gerne at jeg ofte går i sort tøj. Faktisk omkring hele tiden. Officielt er det fordi det er tidsløst og elegant. Uofficielt er det også fordi det slanker og er praktisk.
Selvom jeg går klædt i sort, betyder det dog ikke at jeg ikke kan lide farver. Tværtimod faktisk, for jeg elsker farver. Og mit humør bliver meget påvirket af farver. Når jeg har behov for at blive opmuntret, tager jeg pangfarvet på neglene. Og når jeg har brug for at stresse af, bliver det en blød, neutral farve.
Lige i øjeblikket længes jeg efter foråret, ligesom mange andre. Jeg sender længselsfulde blikke efter mine nye sorte lakballerinaer fra Anniel, og glæder mig til at kunne hoppe i dem med bare fødder.
Der kom det der praktisk ind igen. Jeg er nemlig en pige, der har det bedst med fødderne helt nede på jorden. Bogstavligt talt. Der kommer det praktisk ind igen, ligesom med det sorte tøj. Jeg er ofte ude hele dagen, og det kan jeg simpelthen ikke klare på høje hæle. Jeg har brug for at kunne tage afsted om morgenen, tage på flere timers shopping efter arbejde og så på en spontan bytur med dans hele natten, uden at mine fødder er fuldstændig smadrede dagen efter. Og det kan jeg med ballerinaer, og andet fladt fodtøj.
Jeg har efterhånden fået lavet mig en fin samling, og lige nu er jeg også på neglelaksshoppestop indtil Chanels sommer look kommer i butikkerne i uge 21. Dog kommer jeg nok til at gøre en undtagelse, hvis jeg falder over en lak, jeg bare ikke kan modstå (og mon ikke det kommer til at ske).
Og nu vi er ved Chanel, er det vist ingen overraskelse for nogen at der har været en del debat om den hype der er omkring bl.a. lakker fra Chanel. Lige nu er det de 3 fra deres Spring 2010 kollektion, der er er stor interesse omkring. Specielt den gråbrune Particuliére er blevet revet af hylderne, men også Tendresse og Inattendu er rigtig populære. Jeg overvejde selv at købe dem alle 3, men jeg har ikke den rette hudtone til Inattendu, og Tendresse har jeg allerede mange der minder om, så jeg endte med Particuliére.
En anden Chanel lak-trend, jeg er hoppe med på med begge ballerinaer, er Jade. Ikke fordi den er hard-to-get, men fordi den har den fineste sarte mintgrønne farve med svagt shimmer. Jeg er nemlig helt vild med mint-ish lakker. Indtil videre har jeg fået samlet mig et par stykker: Color Cosmetic 15, Essie Mint Candy Apple, Face Stockholm og Chanel Jade. Plus at jeg har 2 på vej fra Barry M. Mine negle komme til at være minty-fresh igennem foråret og sommeren.

Jeg har hørt flere gange, at jeg må være skør, fordi jeg har betalt overpris for Jade. Helst ville jeg da have købt den til nyprisen, andet ville vel være underligt, men for mig kommer det ikke an på, hvad en vare faktisk er værd, men hvad jeg synes den er værd. For jeg ville da bestemt ikke have betalt det jeg gjorde, hvis jeg ikke mente at den var dét værd. For nu at sætte det op mod et andet, meget hypet, item, så er der også en del der har betalt overpris for den, i øvrigt virkelig fine, sorte pallietparka fra Primark.

Nå, nok om sort tøj, ballerinaer og mint-neglelak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar